دسته‌بندی نشده

حقایقی درباره عسل!

حقایقی درباره عسل!

حقایقی درباره عسل!

حقایقی درباره عسل!

عسل از پنج هزار سال پیش برای درمان و مصرف خوراکی استفاده می شده است.

عسل می تواند جایگزین قند در وعده های غذایی و انواع شیرینی ها باشد که یک انتخاب بهتر است.

عسل را به کودکان زیر یک سال ندهید.

عسل برای التیام سوختگی ها و زخم ها بسیار موثر می باشد و از زمان های بسیار قدیم و طب ابوعلی سینا استفاده های خیلی زیادی داشته است .

قند های موجود در عسل :
  • فروکتوز تقریبا 38 درصد
  • گلوکز تقریبا 31 درصد
  • دکسترین 5 درصد
  • ساکارز برای 80 درصد از عسلها از 1 تا 5 درصد مورد قبول می باشد
  • پروتئین 2.3 درصد
عناصر طبیعی شناخته شده در عسل :

کروم ، کلر ، اهن ، فسفر ، منیزیم ، منگنز ، فسفر ، سلنیوم ، سیلیس ، سدیم ، روی ، کلسیم ، مس ، گوگرد ، پتاسیم

انزیم ها :

موادی هستند که به مقدار قابل توجهی ، به مقدار کم به فرایند متابولیسم عسل سرعت می بخشند .

رطوبت :

عسل دارای رطوبت قابل قبول بین 16 تا 18 درصد می باشد .

 

 

 

 

 

حقایقی درباره عسل!

ویژگی های عسل :

یک قاشق سوپ خوری عسل شامل 64 کالری، 17/3 گرم قند

استفاده از عسل فراوری نشده (تصفیه عسل منجر به جدا کردن گرده و بره موم از عسل می شود ) و بدون قند می تواند منجر به فواید طولانی مدت شود.

عسل به اثرات تسکین دهنده مواد آنتی اکسیدان و ضد میکروب شناخته شده است.

همچنین عسل حاوی مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفات، سدیم، کلر، پتاسیم و منیزیوم می باشد .

 

 

لوازم زنبورداری عسل گلهای هزار

در ایستاگرام از دیدنتان خوشحال میشویم

1 دیدگاه در “حقایقی درباره عسل!

  1. Thanks for the good article, I hope you continue to work as well.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *