حقایقی درباره عسل!
حقایقی درباره عسل!
حقایقی درباره عسل!
عسل از پنج هزار سال پیش برای درمان و مصرف خوراکی استفاده می شده است.
عسل می تواند جایگزین قند در وعده های غذایی و انواع شیرینی ها باشد که یک انتخاب بهتر است.
عسل را به کودکان زیر یک سال ندهید.
عسل برای التیام سوختگی ها و زخم ها بسیار موثر می باشد و از زمان های بسیار قدیم و طب ابوعلی سینا استفاده های خیلی زیادی داشته است .
قند های موجود در عسل :
- فروکتوز تقریبا 38 درصد
- گلوکز تقریبا 31 درصد
- دکسترین 5 درصد
- ساکارز برای 80 درصد از عسلها از 1 تا 5 درصد مورد قبول می باشد
- پروتئین 2.3 درصد
عناصر طبیعی شناخته شده در عسل :
کروم ، کلر ، اهن ، فسفر ، منیزیم ، منگنز ، فسفر ، سلنیوم ، سیلیس ، سدیم ، روی ، کلسیم ، مس ، گوگرد ، پتاسیم
انزیم ها :
موادی هستند که به مقدار قابل توجهی ، به مقدار کم به فرایند متابولیسم عسل سرعت می بخشند .
رطوبت :
عسل دارای رطوبت قابل قبول بین 16 تا 18 درصد می باشد .
ویژگی های عسل :
یک قاشق سوپ خوری عسل شامل 64 کالری، 17/3 گرم قند
استفاده از عسل فراوری نشده (تصفیه عسل منجر به جدا کردن گرده و بره موم از عسل می شود ) و بدون قند می تواند منجر به فواید طولانی مدت شود.
عسل به اثرات تسکین دهنده مواد آنتی اکسیدان و ضد میکروب شناخته شده است.
همچنین عسل حاوی مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفات، سدیم، کلر، پتاسیم و منیزیوم می باشد .
Thanks for the good article, I hope you continue to work as well.